وي با اشاره به اينکه تفاهم نامه مذکور بارها ميان کارشناسان دو طرف مورد بحث و بررسي قرار گرفته است، اظهار داشت: پس از بررسي و کارشناسيهاي بسيار بر روي مفاد تفاهمنامه و تغييراتي که در جلسات مختلف اعمال شد، پيش نويس تفاهمنامه اصلي به تأييد رسيد.
اين مقام مسئول ادامه داد: کارشناسان اداره کل توسعه و ترويج معاونت هنرهاي سنتي به منظور انعقاد اين تفاهمنامه با کارشناسان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي همراه شده و پيش نويس مورد نظر را تهيه کردند.
قاسمي تصريح کرد: اين تفاهم نامه در 7 بند و 35 ماده تنظيم شده که سياست گذاري به منظور توسعه مناسبات فرهنگي با موضوع ترويج هنرهاي سنتي و صنايعدستي با ملل و اقوام مختلف، بستر سازي مناسب در خصوص تبادل دانشجويان به دانشگاههاي خارجي از اهداف انعقاد اين تفاهمنامه است.
وي با بيان اينکه تشکيل کارگروه مشترک از افراد صاحب نظر، کارشناس و متخصص براي تدوين و اجراي برنامههاي آموزشي چند رسانهاي و مجازي در سطح بين الملل اولين موضوع همکاري طرفين است، گفت: سياستگذاري و هماهنگي تمامي فعاليتهاي فرهنگي، تبليغي در خارج از کشور با موضوع هنرهاي سنتي و صنايعدستي از زمينههاي همکاري خواهد بود.
اين مقام مسئول با تأکيد بر اينکه با توجه به اهميت انعقاد اين تفاهمنامه فرصت مناسبي براي عقد آن در نظر گرفته شده است، افزود: هفته آينده استان اردبيل ميزبان شوراي معاونان صنايعدستي است که با برنامه ريزيهاي انجام شده تفاهمنامه مذکور در اين برنامه منعقد ميشود.
ساسان قاسمي خاطرنشان کرد: در برنامه شوراي معاونان هنرهاي سنتي و صنايعدستي 30 استان کشور از معاون فرهنگ و ارتباطات اسلامي به صورت رسمي دعوت شده که براي انعقاد تفاهمنامه حضور يابد./111
انتهای پیام/